آموزش پخت لوبیا قرمز درجه یک در خانه

در اینجا طرز پخت لوبیا قرمز درجه یک را شرح می دهیم.

با تهیه یک دسته بزرگ و فریز کردن قسمت های کوچکتر برای زمانی که به آنها نیاز دارید، در زمان صرفه جویی کنید.

  1. لوبیاها را روی یک ورقه کوکی پهن کنید.
  2.  هر گونه سنگ و لوبیای ریز را که ترک خورده یا تغییر رنگ داده اند بردارید.
  3. بقیه لوبیاها را در ظرفی بریزید و خوب آبکشی کنید.
  4. لوبیا را در یک قابلمه بزرگ خیس کنید.
  5. چهار برابر بیشتر از لوبیا آب اضافه کنید.
  6.  می توانید 10-6 ساعت (یک شب) قابلمه را روی پیشخوان بگذارید یا دو دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید و بگذارید یک ساعت بماند.
  7. آبکش کنید و خوب بشویید.
  8. حبوبات را با آب تازه به قابلمه برگردانید. لوبیاها را بجوشانید و کف آن را بردارید.
  9. حرارت را کم کنید و ادویه ها (زیره، گشنیز، فلفل قرمز، پیاز، سیر، زنجبیل) را اضافه کنید و تا حدودی در بسته بجوشانید تا طعم آنها نرم شود (1 تا 2 ساعت).
  10.  (محصولات گوجه فرنگی، لیمو، شکر و سرکه همگی سرعت پخت را کم می کنند، بنابراین این مواد را در 10-15 دقیقه آخر پخت اضافه کنید.)

 

2 فنجان (500 میلی لیتر) لوبیای خشک، 4 تا 6 فنجان (1 لیتر تا 1.5 لیتر) لوبیا پخته شده (بسته به نوع) درست می کند.

5 کاری که باید با لوبیا انجام دهید

پوره لوبیا چیتی آسان

اکثر بچه ها عاشق این لوبیاهای شیرین هستند. از آن‌ها به عنوان اسپری برای بوریتو یا ساندویچ استفاده کنید، آن‌ها را با قاچ‌های تورتیلای پخته شده، روتی سرو کنید، یا به‌عنوان غذای جانبی سرو کنید.

  1. یک پیاز کوچک را خلالی کنید. در ماهیتابه یا ماهیتابه با 1 قاشق چایخوری (5 میلی لیتر) روغن به مدت 6 تا 7 دقیقه تفت دهید.
  2. ۱ تا ۲ حبه سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید.
  3. هر بار 1 فنجان (250 میلی لیتر) لوبیا را به همراه 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) آب اضافه کنید. لوبیاها را با پشت چنگال له کنید. 1 فنجان (250 میلی لیتر) را می سازد.
  4. گشنیز خرد شده را قبل از سرو اضافه کنید.