دارچین کاسیا یکی از مهمترین ادویههایی است که روزانه مورد استفاده مردم در سراسر جهان قرار میگیرد.
دارچین در درجه اول حاوی روغن های حیاتی و سایر مشتقات مانند سینامالدئید، اسید سینامیک و سینامات است.
علاوه بر اینکه دارچین یک ترکیب آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت، ضد میکروبی، ضد سرطان، کاهش چربی و بیماری های قلبی عروقی است.
همچنین گزارش شده است که دارای فعالیت هایی در برابر اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون و آلزایمر است. این بررسی چشمانداز دارویی دارچین و استفاده از آن در زندگی روزمره را نشان میدهد.
پوست گونه های مختلف دارچین یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین ادویه جات است که در سراسر جهان نه تنها برای پخت و پز بلکه در طب سنتی و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی، تقریباً 250 گونه در میان جنس دارچین شناسایی شده است که درختان در سراسر جهان پراکنده هستند.
دارچین به دلیل رایحه ای که دارد عمدتاً در صنایع عطرسازی و اسانس سازی استفاده می شود که می تواند در انواع مختلف مواد غذایی، عطرها و محصولات دارویی گنجانده شود.
مهم ترین ترکیبات دارچین سینامالدئید و ترانس سینامالدئید (Cin) هستند که در اسانس موجود هستند، بنابراین به عطر و فعالیت های بیولوژیکی مختلف مشاهده شده با دارچین کمک می کنند.
مطالعه ای روی دارچین نشان داد که اسانس برگ های دارچین حاوی سطح بالایی از سین است.
در نتیجه، نیز به عنوان یک ادویه جایگزین برای C. cassia استفاده می شود.
یکی از اجزای اصلی اسانس استخراج شده از.
به نام (E) – سینامالدئید دارای فعالیت ضد تیروزیناز است، در حالی که سینامالدئید ترکیب اصلی مسئول این فعالیت است.
پوست دارچین حاوی پروسیانیدین و کاتچین است.
اجزای پروسیانیدین ها شامل هر دو نوع پیوند پروسیانیدین A و نوع B است.
این پروسیانیدین های استخراج شده از دارچین و انواع توت ها همچنین دارای فعالیت آنتی اکسیدانی هستند.