سرکه انار در هند به عنوان چاشنی اصلی غذا استفاده می شود

من قبلاً در مورد سرکه انار (PV) نشنیده بودم.

بنابراین وقتی فرصتی برای بررسی سرکه انار ارگانیک هند پیدا کردم، مطمئن نبودم که چه انتظاری داشته باشم.

من شخصاً از طرفداران طیف وسیعی از چای سبز و عرقیات گیاهی هند ارگانیک هستم.

بررسی محصول برای چای زنجبیل تولسی ارگانیک هند را بخوانید.

این شرکت همچنین محصولات سرکه درجه یک مانند سرکه سیب و سرکه انار را تولید و به فروش می رساند.

مانند همتای سیب سیب خود، PV با وارد کردن “مادر” یا کشت باکتری در آب انار ساخته شده است.

گفته می شود نسخه ارگانیک هند از انارهای وارداتی از اسپانیا ساخته شده و صد در صد خام و بدون فیلتر است.

محصول

انار یکی از مغذی ترین میوه ها با مشخصات آنتی اکسیدانی چشمگیر است.

این میوه برای قلب بسیار مفید است و گفته می شود فشار خون را کاهش می دهد و از سرطان جلوگیری می کند.

سرکه ساخته شده از انار نیز از نظر فواید سلامتی با میوه ها رقابت می کند.

این ماده مقوی برای چربی سوزی است و حاوی اسید مالیک ضد ویروسی است.

علاوه بر این، به مبارزه با کلسترول نیز کمک می کند.

همچنین می تواند به عنوان یک کمک کننده گوارشی باشد و گفته می شود که جذب مواد معدنی را در بدن بهبود می بخشد.

PV برای اضافه کردن به لیست مزایای آن، به بهبود حافظه، جلوگیری از نوسانات خلقی و مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند.

مانند هر سرکه دیگری، PV را می توان به همان روشی که سرکه سیب استفاده کرد.

می توان از آن به عنوان سس سالاد یا ترشی استفاده کرد. چند قاشق چای خوری سرکه را می توان به آب گرم اضافه کرد و اول صبح ناشتا میل کرد. محلول رقیق شده را می توان مانند تونر روی پوست نیز اعمال کرد.

PV ارگانیک هند در یک بطری شیشه ای با روکش مهر و موم شده بسته بندی شده است.

قیمت 699 روپیه برای یک بطری 500 میلی لیتری، دقیقاً ارزان نیست.

سوال این است که آیا مزایای سلامتی آن می تواند از قیمت گزاف آن بیشتر باشد.