ماست تک نفره رستورانی برای پوکی استخوان مفید است

ماست یک محصول لبنی است که از تخمیر شیر با کشت ماست تهیه می شود.

پروتئین و کلسیم را فراهم می کند و ممکن است باکتری های سالم روده را تقویت کند.

فواید سلامتی از محافظت در برابر پوکی استخوان گرفته تا تسکین بیماری روده تحریک پذیر و کمک به هضم غذا متغیر است، اما اینها به نوع ماست مصرفی بستگی دارد.

شکر اضافه شده و فرآوری آن می تواند برخی از محصولات ماست را ناسالم کند.

ماست به صورت شیر ​​تازه یا خامه شروع می شود.

اغلب ابتدا پاستوریزه می‌شود، سپس با کشت‌های مختلف باکتری‌های زنده تخمیر می‌شود و در دمای خاصی برای تشویق رشد باکتری‌ها انکوبه می‌شود.

این کشت، لاکتوز، قند طبیعی موجود در شیر را تخمیر می کند.

این باعث تولید اسید لاکتیک می شود که به ماست طعم متمایز می دهد.

اینکه ماست تک نفره رستورانی یک انتخاب سالم است یا خیر، بستگی به مصرف کننده و نوع ماست دارد.

ماست

چه زمانی ماست برای شما مفید است؟

ماست ها می توانند سرشار از پروتئین، کلسیم، ویتامین ها و کشت زنده یا پروبیوتیک ها باشند که می توانند میکروبیوتای روده را تقویت کنند.

این ها می توانند از استخوان ها و دندان ها محافظت کنند و به جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک کنند.

ماست کم چرب می تواند منبع مفیدی از پروتئین در رژیم لاغری باشد.

پروبیوتیک ها ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

برخی استدلال می کنند که می توانند بر عملکرد مغز نیز تأثیر بگذارند، اگرچه تحقیقات بیشتری برای تأیید برخی از این ادعاها ضروری است.

در سال ۲۰۱۴، محققان منبع معتبری دریافتند که مصرف ماست ممکن است به محافظت در برابر دیابت نوع ۲ کمک کند.

به نظر نمی رسد که سایر انواع لبنیات بر احتمال ابتلا به این بیماری تأثیر بگذارند.

دانشمندان دیگر پیشنهاد کرده اند که ماست حاوی باکتری های پروبیوتیک به طور موفقیت آمیزی از کودکان و زنان باردار در برابر اثرات قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین محافظت می کند.

همچنین زمانی که مردم در جویدن غذای خود مشکل دارند، این یک گزینه مغذی است.

ماست های غیر لبنی جایگزینی برای افرادی است که لبنیات یا محصولات حیوانی مصرف نمی کنند یا آلرژی یا عدم تحمل دارند.

ماست حاوی لاکتوز کمتری نسبت به شیر است زیرا لاکتوز در فرآیند تخمیر مصرف می شود.