مصرف پسته شور اکبری ایمنی زنان باردار را بالا می برد

گنجاندن پسته در رژیم غذایی یک راه عالی برای بهبود سلامت کلی فرد است.

به دلیل فواید مختلف پسته برای مردان، زنان و زنان باردار مانند کاهش وزن، کاهش کلسترول و قند خون، بهبود سلامت روده و عروق و منبع عالی چربی های سالم، فیبر، پروتئین، آنتی اکسیدان ها و انواع مختلف پسته است.

• با خوردن 24 عدد مغز پسته، نیاز روزانه خانم باردار به پتاسیم، کلسیم، آهن و اسید فولیک را تامین می کند.
• پروتئین غنی از پسته برای ساختن بافت ها و ماهیچه های جنین بسیار مهم است.
• پسته به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع، سطح کلسترول خوب خون را بالا می برد و سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
پسته شور اکبری ایمنی زنان باردار را بالا می برد، زیرا حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A و E و کاروتن است.

پسته
• پسته به دلیل غنی بودن از مس برای حفظ تعداد گلبول های قرمز خون در دوران بارداری و مبارزه با کم خونی مهم است.
• پسته به دلیل خواص ضدالتهابی پسته برای کاهش درد و تورم مفاصل در دوران بارداری عمل می کند.
• از آنجایی که پسته سرشار از فیبر است، آن را در برابر یبوست که برای تعداد زیادی از زنان باردار مشکل ساز است، مقاوم می کند.
• پسته به دلیل غنی بودن از امگا 3 به رشد و رشد مغز جنین کمک می کند.
• پسته حاوی اسید فولیک، ترکیبات ویتامین B کمپلکس و ویتامین B6 است که به رشد جنین کمک می کند.
• پسته را می توان به عنوان یک میان وعده کوچک بین وعده های غذایی استفاده کرد، زیرا باعث می شود احساس سیری کنید.
آسیب پسته به زنان باردار
پسته علیرغم فواید قبلی برای خانم باردار، برای خانم باردار مضر است و خوردن آن عوارضی را در پی دارد:
• خوردن آن به مقدار بیشتر از حد مجاز: منجر به مشکلات گوارشی، نفخ و اسهال می شود.
• خوردن پسته شور: این ممکن است فشار خون را برای زنان باردار که در معرض خطر افزایش فشار خون هستند، افزایش دهد.

به دلیل نمک زیاد در پسته شور.

• اگر خانم باردار به برخی از آجیل ها حساسیت دارد.