نارنگی امروز از پیری زودرس جلوگیری می کند

میوه نارنگی امروز هزاران سال است که به دنیا خوبی های لذیذ را عرضه کرده است.

بومی آسیای جنوب شرقی، طعم شیرین مرکبات و پوست نازک آن است، بازیابی آسان آن، نارنگی تازه را به یکی از محبوب ترین خوراکی های سالم برای خوردن در میان افراد در هر سنی تبدیل می کند.

به دلیل ارتباط نزدیک آن با پرتقال ماندارین که گاهی نارنگی ماندارین نامیده می شود، به معنای واقعی کلمه صدها گونه مختلف از این میوه وجود دارد.

محبوب ترین گونه های آن عبارتند از کلمانتین، ناگت طلایی، نارنگی بدون دانه و تانجلو که تلاقی بین نارنگی و گریپ فروت است.

بسیاری از مردم به طور تصادفی از فواید خوردن نارنگی آگاه هستند، اما تعداد بسیار کمی از ارزش غذایی فوق العاده آن را می دانند، در ادامه بخوانید تا با پنج دلیل خوب برای خوردن نارنگی بیشتر آشنا شوید.

سرشار از مواد مغذی: نارنگی مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به مبارزه با رادیکال های آزاد که مسئول تشکیل بیماری و پیری زودرس هستند کمک کند.

نارنگی

آنها منبع عالی ویتامین های A و C و همچنین آهن، پتاسیم، فولات، فیبر و فلاونوئیدها هستند.

از سیستم گوارشی سالم پشتیبانی می کند: خواص آنتی اکسیدانی، فیبر و فاقد گلوتن پرتقال نارنگی باعث می شود میوه به راحتی هضم شود.

مصرف منظم آن می تواند در مواقع یبوست و نفخ کمک کند.

میوه های هیبرید از تلاقی با سایر مرکبات به دست می آیند.

کلمانتین از تلاقی نارنگی با پرتقال تلخ به دست می آید، در حالی که نارنگی که با گریپ فروت تلاقی داده شده است باعث ایجاد ماپو می شود.

ارتفاع گیاه نارنگی به 6 متر می رسد.

استفاده همراه با عسل اکالیپتوس برای تسکین مشکلات تنفسی مفید است.

انواع دیگر نارنگی ها عبارتند از: کلئوپاترا، کینگ، تانگور، نارنگی چینی و گونه های حفاظت شده کمیاب که در استان پالرمو می روید.

این گونه نارنگی دیررس Ciaculli نام دارد.

پرتقال نارنگی در ایالات متحده، آفریقا و کشورهای حوزه مدیترانه رشد می کند.

در ایتالیا، کشت نارنگی عمدتاً در مناطق جنوبی، به ویژه در سیسیل و کالابریا توسعه یافته است.