میگو تازه در بندرعباس باعث سلامت قلب و مغز می شود

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که آستاگزانتین ممکن است به تقویت شریان ها کمک کند، که ممکن است خطر حملات قلبی را کاهش دهد.

همچنین ممکن است به افزایش سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول “خوب” که یک عامل مهم در سلامت قلب است کمک کند.

علاوه بر این، آستاگزانتین ممکن است برای سلامت مغز مفید باشد.

میگو تازه در بندرعباس حاوی آنتی اکسیدانی به نام آستاگزانتین است که به دلیل نقش آن در ارتقاء سلامت مغز و قلب مورد مطالعه قرار گرفته است.

خواص ضد التهابی آن ممکن است از آسیب به سلول های مغزی شما جلوگیری کند که اغلب منجر به از دست دادن حافظه و بیماری های عصبی مانند آلزایمر می شود.

میگو

با وجود این یافته ها، تحقیقات انسانی بیشتری برای تعیین نقش کلی آستاگزانتین موجود در میگو بر سلامت کلی مورد نیاز است.

استفاده از آنتی بیوتیک در میگوهای پرورش یافته در مزرعه

به دلیل تقاضای زیاد برای میگو در ایالات متحده، اغلب از کشورهای دیگر وارد می شود.

بین 75 تا 80 درصد از غذاهای دریایی مصرف شده در ایالات متحده از کشورهای دیگر مانند تایلند، چین، کانادا، اندونزی و ویتنام وارد می شود.

اگرچه این به افزایش دسترسی به میگو کمک می کند، اما بیشتر میگوهای وارداتی در مزرعه پرورش داده می شوند، به این معنی که در مخازن صنعتی غوطه ور در بدنه های آب رشد می کنند.

غذاهای دریایی وارداتی
غذاهای دریایی که از کشورهای دیگر در مزرعه پرورش می یابند، به دلیل حساسیت بالای آن به بیماری، اغلب با آنتی بیوتیک درمان می شوند.

با این حال، ایالات متحده استفاده از آنتی بیوتیک ها را در میگو و سایر صدف ها مجاز نمی داند.

به همین دلیل، واردات میگوی حاوی آنتی بیوتیک غیرقانونی است.

سازمان غذا و دارو (FDA) مسئول بازرسی میگوهای وارداتی برای اطمینان از عدم وجود آنتی بیوتیک است.

اما به دلیل حجم بالای واردات میگو، سازمان غذا و دارو قادر به تنظیم همه آنها نیست.

به همین دلیل، میگوهای پرورش یافته در مزرعه آلوده به آنتی بیوتیک ها این پتانسیل را دارند که وارد منابع غذایی ایالات متحده شوند.